Μαντεμένια Ξυλόσομπα με Φούρνο 9.5kW Μαύρη Syrios Tripolis KS-9000

KS-9000

Νέο προιόν

760,00 € με ΦΠΑ.

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Άμεση Παραλαβή/ Παράδοση 1-3 ημέρες

  Σόμπα ξύλου Tripolis KS-9000 από τον κατασκευαστή Syrios, ενεργειακής κλάσης "Α". Πρόκειται για μια εύκολη και οικονομική λύση για να θερμάνετε το σπίτι ή το εξοχικό σας. Η εγκατάστασή της είναι απλή και με χαμηλό κόστος, όπως και η συντήρησή της. Ζεσταίνει όμορφα τον χώρο με καύση ξύλων ή μπρικέτες ξύλου.
  Αποτελείται από τον θάλαμο καύσης, το δοχείο για τη συλλογή της στάχτης στο κάτω μέρος, και την καμινάδα. Τοποθετείται σε οποιονδήποτε χώρο σε ορισμένη απόσταση από τοίχο, ώστε να γίνει ορθά η εγκατάσταση της καμινάδας. Σαν γενικότερος κανόνας ισχύει ότι όσο πιο καλά αερίζεται ο χώρος, τόσο πιο αποδοτική και ασφαλής θα είναι η χρήση της σόμπας.

  Έχει διπλή λειτουργικότητα αφού, πέραν του να ζεσταίνει τον χώρο, διαθέτει φούρνο για να μαγειρέψετε φαγητό. Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών το φαγητό μαγειρεύεται γρηγορότερα και χωρίς κόστος, γιατί δεν καίτε ηλεκτρικό ρεύμα. Η σχεδίαση του φούρνου είναι λειτουργική και αποδοτική κάνοντας πιο εύκολο τον τρόπο μαγειρέματος.

  Είναι μαντεμένια, που σημαίνει ότι χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να ανεβάσει θερμοκρασία, σε σχέση με μια χαλύβδινη. Όμως έχει το πλεονέκτημα να αποδίδει αυτή τη θερμότητα που συσσωρεύει για περισσότερο χρόνο μετά το σβήσιμο της φωτιάς, κρατώντας ζεστό το δωμάτιο. Το μαντέμι χαρακτηρίζεται ως το καταλληλότερο υλικό για συσκευές θέρμανσης λόγω της καλής θερμικής αγωγιμότητας και της υψηλής αντοχής στη θερμότητα.
  Είναι κατάλληλη για να καλύψει τη θέρμανση ενός χώρου περίπου από 41 έως και 60τμ.

  Ο βαθμός απόδοσής της (71.7%) είναι το ποσοστό της καύσιμης ύλης που μετατρέπεται σε ωφέλιμη θερμότητα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο βαθμός απόδοσης, τόσο καλύτερη είναι και η σόμπα, αφού μειώνονται οι απώλειες θερμότητας.

  Οδηγίες για τη σωστή χρήση της ξυλόσομπας:

  - Χρησιμοποιούμε ξερά ξύλα, τουλάχιστον 2 ετών
  - Τοποθετούμε αρχικά μικρή ποσότητα ξύλων και αυξάνουμε σταδιακά.
  - Καθαρίζουμε τις επιφάνειες εφόσον η ξυλοσομπα είναι παγωμένη.
  - Καθαρίζουμε το τζάμι όταν είναι κρύο.
  - Τα στεγνά (έως 20% υγρασία) και πυκνά (ελιά, βελανιδιά, έλατο, οξιά) ξύλα είναι πολύ πιο αποδοτικά στην καύση.

  Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις

  • Συνολική Ισχύς: 9.5kW
  • Κατανάλωση Ξύλου: 2.9kg/h
  • Διάμετρος Καμινάδας: 120mm
  • Ύψος: 710mm
  • Πλάτος: 870mm
  • Βάθος: 490mm
  • Βάρος: 104kg

Κριτικές

Δέν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Μαντεμένια Ξυλόσομπα με Φούρνο 9.5kW Μαύρη Syrios Tripolis KS-9000

Μαντεμένια Ξυλόσομπα με Φούρνο 9.5kW Μαύρη Syrios Tripolis KS-9000