Νέο Kruger&Matz Connect C30 Tuya Εξωτερική Wi-Fi Κάμερα

Kruger&Matz Connect C30 Tuya Εξωτερική Wi-Fi Κάμερα

ΚΜ2207

Νέο προιόν

Εξωτερική κάμερα Wi-Fi Kruger&Matz Connect C30.

Περισσότερες λεπτομέρειες

75,00 € με ΦΠΑ.

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

    Εξωτερική κάμερα Wi-Fi Kruger&Matz Connect C30.
    Φροντίστε για την ασφάλεια όχι μόνο στο διαμέρισμά σας, αλλά και στην αυλή. Η εξωτερική κάμερα Wi-Fi Kruger & Matz Connect C30 σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τι συμβαίνει μπροστά από το σπίτι σας 24 ώρες το 24ωρο. Αυτή η σύγχρονη συσκευή μπορεί να ελεγχθεί από ένα smartphone, οπότε, όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε πάντα τον έλεγχο της κατάστασης. Ελέγξτε μόνοι σας πόσο πρακτική και βολική είναι μια τέτοια λύση!


    Για όλες τις καιρικές συνθήκες
    Πρώτα απ' όλα, αξίζει προσοχή το ανθεκτικό περίβλημα, που συμμορφώνεται με την κατηγορία αντοχής IP66. Η κάμερα παρακολούθησης Connect C30 είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη. Επιπλέον, δεν φοβάται τη ζέστη, καθώς και τους παγετούς. Έχετε τον έλεγχο του τι συμβαίνει στην αυλή σας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου!

    Έξυπνος βοηθός
    Η ασύρματη κάμερα Kruger & Matz Connect C30 είναι η ιδανική εκ των υστέρων τοποθέτηση για τον έξυπνο οικιακό σας εξοπλισμό. Χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi, η συσκευή μπορεί να ελέγχεται από την εφαρμογή TuyaSmart, οπότε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στην αυλή σας.

    Προσοχή στη λεπτομέρεια
    Η κάμερα με Wi-Fi Connect C30 είναι ιδανική για όσους θέλουν να βλέπουν κάθε λεπτομέρεια. Αυτό το μοντέλο σας επιτρέπει να εγγράφετε με 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση Full HD, εξασφαλίζοντας μια πολύ λεπτομερή εικόνα.

    Αυτόματη προστασία
    Η ευρεία λειτουργικότητα της κάμερας IP της Kruger & Matz σημαίνει ότι τίποτα από όσα συμβαίνουν στην αυλή σας δεν θα διαφύγει της προσοχής σας. Η συσκευή ανιχνεύει την κίνηση και στέλνει ειδοποίηση στο smartphone σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να αντιδράσετε γρήγορα στην απειλή.

    Ασφάλεια μετά το σκοτάδι
    Η κάμερα ασφαλείας Kruger & Matz Connect C30 δεν καταγράφει υψηλής ποιότητας μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και τη νύχτα. Όλα αυτά χάρη στη χρήση LED IR, με μέγιστη εμβέλεια 10 μέτρων, που παρέχουν καθαρή εικόνα ακόμη και μετά το σκοτάδι.

    Αμφίδρομη επικοινωνία
    Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της κάμερας παρακολούθησης είναι η δυνατότητα αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας. Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και το ηχείο, η συσκευή δεν θα σας επιτρέψει μόνο να παρατηρείτε παθητικά την εικόνα, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ενδοεπικοινωνία βίντεο.

    Για να δείτε περισσότερα
    Η κάμερα Kruger & Matz ptz έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να την προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Η συσκευή έχει τη δυνατότητα ρύθμισης της οπτικής γωνίας; 350° οριζόντια και 110° κάθετα; η οποία θα ελαχιστοποιήσει τον αριθμό των τυφλών σημείων.

Κριτικές

Δέν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Kruger&Matz Connect C30 Tuya Εξωτερική Wi-Fi Κάμερα

Kruger&Matz Connect C30 Tuya Εξωτερική Wi-Fi Κάμερα

Εξωτερική κάμερα Wi-Fi Kruger&Matz Connect C30.

12 άλλα προιόντα στην ίδια κατηγορία