Νέο Φυσητήρας-Απορροφητήρας 36V (Με Μπαταρία 40-B140 & Φορτιστή 40-C80)

Φυσητήρας-Απορροφητήρας 36V (Με Μπαταρία 40-B140 & Φορτιστή 40-C80)

120iBV kit

Νέο προιόν

Εργαλείο 2 σε 1 για απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ φυσητήρα και ηλεκτρικής σκούπας φύλλων. Ξεχάστε τα σκορπισμένα φύλλα, χάρη στον πολλαπλών χρήσεων και ταχυτήτων φυσητήρα μπαταρίας 120iBV.

Περισσότερες λεπτομέρειες

379,00 € με ΦΠΑ.

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

    • Εύκολη εναλλαγή από φυσητήρα σε ηλεκτρική σκούπα χωρίς τη χρήση επιπλέον εξαρτήματος, κινητήρας χωρίς ψήκτρες για βελτιστοποιημένο χρόνο λειτουργίας και μέγιστη ισχύ, εργονομικό μέγεθος, μαλακή επένδυση και ευέλικτο σώμα για μεγαλύτερη αυτονομία, παραγωγικότητα και λιγότερη κόπωση.
    • Άνετη και άκοπη χρήση χάρη στις εργονομικές λαβές και το ψηφιακό μενού.
    • Ο φυσητήρας είναι μέρος του συστήματος μπαταριών Husqvarna BLi 36V.
    • Ιδανικός για μικρές και μεσαίες εργασίες.

    ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

    1 Μπαταρία 36V / 4,0Ah (κωδικός B140) και 1 Φορτιστής 40-C80

    • Χαμηλές εκπομπές CO²

    Επιλέγοντας αυτό το προϊόν, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι παράγει χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα κατά την ενεργό χρήση σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό προϊόν βενζίνης. Αυτό το προϊόν που λειτουργεί με μπαταρία δεν εκπέμπει CO² κατά τη χρήση, ενώ εξακολουθεί να παρέχει την ισχύ και την ποιότητα που περιμένετε από ένα προϊόν Husqvarna. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παράγονται εκπομπές CO² κατά τη διάρκεια άλλων σταδίων του κύκλου ζωής του προϊόντος, όπως η παραγωγή, η φόρτιση και η απόρριψη στο τέλος του κύκλου ζωής του.

    • Εύχρηστο πληκτρολόγιο

    Έχουμε σχεδιάσει προσεκτικά τα προϊόντα μας με ένα εύχρηστο πληκτρολόγιο αφής. Εξασφαλίζουμε ότι μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του προϊόντος σας με ένα απλό πάτημα κουμπιού. Διαθέτει ενδείξεις LED που δείχνουν την κατάσταση της μπαταρίας και της λειτουργίας για ρύθμιση ταχύτητας.

    • Ελαφρύς και εργονομικός σχεδιασμός

    Τα μοντέλα της σειράς 100 διαθέτουν συμπαγή και λεπτό σχεδιασμό για εξαιρετική εργονομία. Αυτό τα καθιστά ελαφριά και καλά ισορροπημένα, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε άνετα στον κήπο σας.

    • Κινητήρας χωρίς ψήκτρες

    Υψηλή αναλογία ροπής – βάρους για αυξημένη απόδοση, αυξημένη αξιοπιστία, μειωμένο θόρυβο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

    • Έξυπνη θέση μπαταρίας μέσα από το σώμα του μηχανήματος.

    Έξυπνη θέση μπαταρίας, τοποθετημένη οριζόντια μέσα από το σώμα του μηχανήματος. Μειώνει τον κίνδυνο να συσσωρευτούν βρομιά, χώμα, σκόνη και νερό στο χώρο των μπαταριών, προκαλώντας προβλήματα σύνδεσης. Επίσης, σημαίνει ότι το βάρος της μπαταρίας μπορεί να τοποθετηθεί στο ή κοντά στο επιθυμητό κέντρο βάρους και στον άξονα περιστροφής του προϊόντος, με αποτέλεσμα την αύξηση της ευελιξίας. Ο σχεδιασμός διαμπερούς σώματος προσφέρει επίσης υψηλό βαθμό ευελιξίας, καθώς επιτρέπει τη χρήση μπαταριών διαφορετικών μεγεθών.

    • Εναλλάξιμο σύστημα μπαταριών

    Με δυνατότητα χρήσης σε όλα τα εργαλεία μπαταρίας Husqvarna, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μας είναι ανθεκτικές, εναλλάσσονται εύκολα και επαναφορτίζονται γρήγορα.

Κριτικές

Δέν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Φυσητήρας-Απορροφητήρας 36V (Με Μπαταρία 40-B140 & Φορτιστή 40-C80)

Φυσητήρας-Απορροφητήρας 36V (Με Μπαταρία 40-B140 & Φορτιστή 40-C80)

Εργαλείο 2 σε 1 για απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ φυσητήρα και ηλεκτρικής σκούπας φύλλων. Ξεχάστε τα σκορπισμένα φύλλα, χάρη στον πολλαπλών χρήσεων και ταχυτήτων φυσητήρα μπαταρίας 120iBV.

8 άλλα προιόντα στην ίδια κατηγορία